Som en förtrupp till …

SilverKari´s galleri…. hängsmyckena på Riesenschnauzer har de första i den minsta versionen kommit.

Monterade som örhängen for dom snabbt iväg till nya ägare, kul! Material till fler är beställt och kommer tillsammans med de större om någon vecka.

De här små får representera både Schanuzer och Riesenschnauzer och kan också fås som litet hängsmycke. Höjden på hänget är ca 19 mm. Kroken jag använder till örhängen är handgjord och min egen.

Småschnauzrar pockade på …

Riesenschnauzer, SchnauzerSilverKari´s galleri… att få ansluta sig till flocken! Så nu finns möjlighet för den som vill att beställa örhängen eller pyttehalsband.

Schnauzer /Risenschnaze19, monterad som örhängen på stift, krok eller ring. Kan också fås som  hängsmycke inkl. kedja 45cm.

 

 

Riesenschnauzer26, monterad som hängsmycke inkl. kedja 45 cm.

Riesenschnauzer30, monterad som hängsmycke inkl. kedja 45 cm. Kan också användas som liten brosch.

 

 

Äntligen! Riesenschnauzer i flocken

SilverKari´s galleriSå är då schnauzergruppen komplett! Originalen är klara och väntar bara på att fortplanta sig i färdiga smycken. Som tidigare så är de första tio av varje modell en numrerad upplaga, först till kvarn gäller!

Det större hänget, drygt 30 mm högt är monterat som hängsmycke med möjlighet att bära det som liten brosch. Det mindre, ca 26 mm högt, är ett hängsmycke.

Vill du vara med i den första omgången av Riesenschnauzer behöver du lägga en beställning senast fredag 21/2. Beräknad leveranstid är 4 – 5 veckor. Välkommen med ett mejl till kontakt@silverkari.se