Det händer, även om det ….

Foto 2014-09-29 15 18 04…. är sällsynt och nu har det skett. En Tibetansk Spaniel har porträtterats. Ett originalsmycke i en något större storlek än mina standardsmycken. En rolig utmaning där gravörstickel och polerstål är mina verktyg för att ta fram drag och detaljer.

Nu fortsätter arbetet med ett par nya raser som snart kommer att dyka upp här. Har du några önskemål om en ras du skulle vilja ha ett smycke på? Välkommen att höra av dig!

En liten spaniel …

Silverkari´s silverflock… har anslutit sig till flocken! Cavalier King Charles spaniel.

Originalet kommer att ligga till grund för ett hängsmycke, ca 25 mm högt, monterat med dubbelhänkel så det fungerar både som hängsmycke och som liten brosch.

Så snart det finns tillräckligt många intresserade av smycket tar jag fram en första numrerad upplaga, 1 – 10.

En glad barfotahäst ….

Barfotahäst… tog vägen om arbetsbänken och lämnade ett avtryck!

Originalet till ett nytt smycke är nu färdigt. Min tolkning av en barfotahästs hovavtryck. Stort som en guldtia, mulligt och gediget med en fin tyngd i handen.

En första upplaga kommer att se ut som smycket på bilden. Hänget fungerar också fint på en lädersnodd. Vill du vara med på den första upplagan? Välkommen med ett mejl till mig!

Som en förtrupp till …

SilverKari´s galleri…. hängsmyckena på Riesenschnauzer har de första i den minsta versionen kommit.

Monterade som örhängen for dom snabbt iväg till nya ägare, kul! Material till fler är beställt och kommer tillsammans med de större om någon vecka.

De här små får representera både Schanuzer och Riesenschnauzer och kan också fås som litet hängsmycke. Höjden på hänget är ca 19 mm. Kroken jag använder till örhängen är handgjord och min egen.

Småschnauzrar pockade på …

Riesenschnauzer, SchnauzerSilverKari´s galleri… att få ansluta sig till flocken! Så nu finns möjlighet för den som vill att beställa örhängen eller pyttehalsband.

Schnauzer /Risenschnaze19, monterad som örhängen på stift, krok eller ring. Kan också fås som  hängsmycke inkl. kedja 45cm.

 

 

Riesenschnauzer26, monterad som hängsmycke inkl. kedja 45 cm.

Riesenschnauzer30, monterad som hängsmycke inkl. kedja 45 cm. Kan också användas som liten brosch.