Nya hundar är på gång …

ky_H0B1877… till min silverflock, planering och tecknande pågår. Så småningom kommer dom att visa sig här.

Det finns några raser på lager, bland annat kooikerhondje. De är monterade som hängsmycke men kan också användas som liten brosch. Det är en montering jag gör på lite större hängen för att öka användbarheten.

Intresserad av en silverkooiker eller någon av mina andra hundar? Skicka mig ett mejl så får du strax ytterligare information.

Hängsmycke med dubbel användning

SilverKari´s silverhundarJag får många frågor om jag gör broscher också och det är klart att jag gör.

Nu har jag valt att göra en montering så att hängsmycket också går att använda som liten brosch. I stället för kedjan kan man använda en säkerhetsnål eller liknande. Jag upplever att det är säkrare än att ha en montering med pinslås. Den här monteringen fungerar på något större hängen.

En ny kull silverkooikrar ……

SilverKari´s silverhundar…. är klara att flytta till sina nya ägare! Det här är första upplagan av en ny modell, lite större och omarbetad mot den första. Jag hoppas det blir nöjda ägare som kommer trivas med sina silverhundar.Nio av tio hittade nya hem innan dom ens var klara, så roligt! Nu kommer snart en ny kull, vill du vara med? Skicka mig ett mejl om du vill veta mer!

Kooikerhondje på väg ….

SilverKari´s silverhundar… har gjort en liten uppdatering av kooikeroriginalet som nu är i produktion! Huvudet blir ca 26 mm högt, monterat för både kedja och brosch.

Precis som tidigare är den första upplagan av en ny modell numrerad, 1 – 10. De första 6 är bokade, nummer 7 – 10 finns kvar för den som vill vara med …

Intresserad? Skicka mig ett mejl