Radars Rullar har en egen vrå …

Det uppstod ett behov av nytt halsband. Efter lite funderande och test föddes Radars Halsband en variant av så kallat halvstryp. Lagom bredd för att vara bekvämt för hunden och enkelt att ta av och på. Kroppsnära utan att strypa vilket minskar risken att hunden kan backa ur. Scrolla ner på sidan för mer information!

… Temporärt har Radar lånat en liten vrå till sina rullar här, allt för att det ska vara enklare för er att hitta mer information och sortiment. Snabbaste vägen är www.radarsrullar.se

Vill du göra en beställning? Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se Det tillkommer frakt med 35:- för varje beställning.

Har du några frågor och funderingar – Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se

Radars Halsband

Radars Halsband, ett stadigt halvstryp cirka 4 cm brett som grundmodell. mjuk utsida med en stadig kärna gör att halsbandet fjädrar tillbaka när kopplet släpper efter.

Jag syr halsbanden endast på beställning för rätt storlek och funktion. Måttet jag utgår ifrån är kroppsmåttet runt hundens hals. Alla metalldelar är i ren mässing. Vi behov kan mässing ersättas av nylondetaljer.

Pris

Halsmått upp till 40 cm, 420:-

Halsmått 41 – 45 cm, 450:-

Halsmått 46 – 50 cm, 490:-

För mått över 50 cm, fråga efter prisuppgift.

Tillkommer frakt med 35:-

Mät hundens hals och välj vilka färger du vill kombinera.

Har du några frågor, välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se

Grundmodeller Radars Rullar

Radars Rallyrulle och färgkarta över standardfärgerna för de flesta modellerna.

Rullar för vattenarbete

Små rullar,specialmodeller

Specialmodeller och flerfärgade rullar

Grundfärger

Lite produktinformation

Radars Rullar är tillverkade av syntetiskt textilt material. Så långt det är möjligt använder jag återvunnen textil till stoppningen.

Flytrullarna har samma ytmaterial som övriga modeller men med en fyllning av flytkärna i ett skummaterial. Även det återvunnet så långt det är möjligt. Samtliga rullar är välfyllda, fast stoppade och inbjuder inte till “tugg”.

Alla rullar är tvättbara, i maskin 40 grader men utan sköljmedel. Torkas luftigt och gärna eftertorkas på en torr varm plats tills de känns torra och lätta igen.

De större rullarna, typ Radars Joker, skuras med fördel med såpa i stället för att tvättas i maskin. Torkas luftigt precis som övriga rullar.