Radars Rullar har en egen vrå …

Senaste nytt!

… För tillfället har Radar lånat en liten vrå till sina rullar och halsband här, allt för att det ska vara enklare för er att hitta mer information och sortiment. Snabbaste vägen är www.radarsrullar.se

Vill du göra en beställning? Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se Det tillkommer frakt med 45:- för varje beställning.

Har du några frågor och funderingar – Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se

Radars Halsband

En hint om lyskraften hos reflexen.

Radars Halsband, ett stadigt halvstryp cirka 4 cm brett som grundmodell. mjuk utsida med en stadig kärna gör att halsbandet fjädrar tillbaka när kopplet släpper efter.

Reflexhalsbandet är sytt på samma sätt som halsbandet, med en bredd på ca 3 cm försett med en reflexrand. Båda halsbanden är tvättbara i maskin 40 grader.

Jag syr halsbanden endast på beställning för rätt storlek och funktion. Måttet jag utgår ifrån är kroppsmåttet runt hundens hals. Alla metalldelar är i ren mässing och nickelfritt. Vi behov kan mässing ersättas av nylondetaljer.

För att beställa: Mät halsen på din hund. Komplettera gärna med måttet under hundens haka och upp över hjässan. Välj den / de färger du vill ha från färgkartan här på sidan. Skicka ett mejl till radar@stillbild.se Normal leveranstid är inom två veckor efter fullföljd beställning.

Halsband pris

Halsmått upp till 40 cm, 420:-

Halsmått 41 – 45 cm, 450:-

Halsmått 46 – 50 cm, 490:-

För halsmått över 50 cm, begär prisuppgift. Tillkommer frakt med 45:-

Reflexhalsband pris

Halsmått upp till 35 cm, 280:-

Halsmått 36 – 40 cm, 330:-

Halsmått 41 – 45 cm, 370:-

Halsmått 46 – 50 cm, 410:-

Grundmodeller Radars Rullar

Radars Rallyrulle och färgkarta över standardfärgerna för de flesta modellerna.

Rullar för vattenarbete

Små rullar,specialmodeller

Flerfärgade rullar

Radars KAX, rullar för lite tuffare tag.

Grundfärger

Lite produktinformation

Radars Rullar är tillverkade av syntetiskt textilt material. Så långt det är möjligt använder jag återvunnen textil till stoppningen.

Flytrullarna har samma ytmaterial som övriga modeller men med en fyllning av flytkärna i ett skummaterial. Även det återvunnet så långt det är möjligt. Samtliga rullar är välfyllda, fast stoppade och inbjuder inte till “tugg”.

Alla rullar är tvättbara, i maskin 40 grader men utan sköljmedel. Torkas luftigt och gärna eftertorkas på en torr varm plats tills de känns torra och lätta igen.

De större rullarna, typ Radars Joker, skuras med fördel med såpa i stället för att tvättas i maskin. Torkas luftigt precis som övriga rullar.