Radars Rullar har en egen vrå …

… Radar har lånat en liten vrå till sina rullar och halsband här, allt för att det ska vara enklare för er att hitta mer information och sortiment. Snabbaste vägen är www.radarsrullar.se

Vill du göra en beställning? Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se Det tillkommer frakt med 55:- för varje beställning.

Har du några frågor och funderingar – Välkommen med ett mejl till radar@stillbild.se

Senaste nytt!

Äntligen har det hänt något nytt! Rullarna har fått sällskap av några handsydda modeller i skinn! Radars Retrorulle en sökrulle i skinn, inspirerad av äldre sökrullar. Den är lite mjukare än Radars Sökrulle som finns i sortimentet sedan tidigare. Rött och vitt är standardfärgerna men andra kan förekomma. Det finns möjlighet till justering av bandlängd. Skinnet är spill från svensk möbelindustri och är i första hand kraftig nöthud.

  • Radars Retrorulle, upp till 10 cm kropp, Pris 240:-
  • Radars Retrorulle, över 10 cm kropp, Pris 280:-

Radars Macka, handsydd i ett tåligt skinn med ett band ca 60 cm. Höjd på Mackan ca 10 cm. En belönings- och kampleksak. Pris 260:-

Radars MiniMacka, handsydd även den i tåligt skinn, höjd på MiniMackan ca 7 cm. Perfekt att hålla dold i handen för att kunna droppa som belöning där man till exempel inte vill att den studsar iväg som en boll. Pris 180:-

Radars Skinnrulle en handsydd skinnrulle för kamplek, förstärkt och välstoppad. Liksom Radars serie Kax tål den tuffa tag. Längden på rullen är ca 15 cm plus handtag. Pris 290:-

Radars Halsband

En hint om lyskraften hos reflexen.

Radars Halsband, ett stadigt halvstryp cirka 4 cm brett som grundmodell. mjuk utsida med en stadig kärna gör att halsbandet fjädrar tillbaka när kopplet släpper efter.

Reflexhalsbandet är sytt på samma sätt som halsbandet, med en bredd på ca 3 cm försett med en reflexrand. Båda halsbanden är tvättbara i maskin 40 grader.

Jag syr halsbanden endast på beställning för rätt storlek och funktion. Måttet jag utgår ifrån är kroppsmåttet runt hundens hals. Alla metalldelar är i ren mässing och nickelfritt. Vi behov kan mässing ersättas av nylondetaljer.

För att beställa: Mät halsen på din hund, slätt mot halsen utan fingrar emellan. Komplettera med måttet under hundens haka och upp över hjässan. Välj den / de färger du vill ha från färgkartan här på sidan. Skicka ett mejl till radar@stillbild.se Normal leveranstid är inom två veckor efter fullföljd beställning.

Halsband pris

Halsmått upp till 40 cm, 420:-

Halsmått 41 – 45 cm, 450:-

Halsmått 46 – 50 cm, 490:-

För halsmått över 50 cm, begär prisuppgift. Tillkommer frakt med 55:-

Reflexhalsband pris

Halsmått upp till 35 cm, 300:-

Halsmått 36 – 40 cm, 340:-

Halsmått 41 – 45 cm, 380:-

Halsmått 46 – 50 cm, 420:-

Grundmodeller Radars Rullar

Radars Rallyrulle och färgkarta över standardfärgerna för de flesta modellerna.

Rullar för vattenarbete

Små rullar,specialmodeller

Flerfärgade rullar

Radars KAX, rullar för lite tuffare tag.

Grundfärger

Lite produktinformation

Radars Rullar är tillverkade av syntetiskt textilt material. Så långt det är möjligt använder jag återvunnen textil till stoppningen.

Flytrullarna har samma ytmaterial som övriga modeller men med en fyllning av flytkärna i ett skummaterial. Även det återvunnet så långt det är möjligt. Samtliga rullar är välfyllda, fast stoppade och inbjuder inte till “tugg”.

Alla rullar är tvättbara, i maskin 40 grader men utan sköljmedel. Torkas luftigt och gärna eftertorkas på en torr varm plats tills de känns torra och lätta igen.

De större rullarna, typ Radars Joker, skuras med fördel med såpa i stället för att tvättas i maskin. Torkas luftigt precis som övriga rullar.