Efter en fantastisk sommar ….

Foto 2014-08-11 08 30 52

… som fortfarande inte är helt över, är aktiviteten i verkstan i full gång.

Silver Kari finns sedan ett par månader som shop på handelsportalen Etsy, www.etsy.com/shop/SilverKari. Den är tänkt som en service för er som vill beställa av mitt silver men bor i en annan del av världen. Naturligtvis är alla välkomna att kontakta mig på samma sätt som tidigare! Men visst är det smidigt att kunna se alla priser i den egna valutan. Jag finns också på www.instagram.com som silverkarise, där kommer ofta snabba små uppdateringar och händelser ut innan dom når hemsidan eller Facebook.

Den största nyheten nu är att jag även gör mina egna titankrokar för örhängen. En egen design som kommer att finnas i ett par storlekar, i titangrått och blått med en liten silverdetalj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.