Höst, rusk och arbetsväder …

…. och en efter en, några i grupp, reser ut i världen till sina nya ägare. Samtidigt växer nya original fram och ska snart visa sig här. Hundarna i galleriet här är några av de som finns i min silverflock, fler finns under fliken “Hundar i silverflocken”.

Det kommer hela tiden frågor och förslag på hundar till silversmycken. Det är roligt och inspirerande, så fortsätt gärna komma med era önskemål. För att starta upp ett projekt med ny modell behöver det vara minst tio som önskar samma ras.

Tiden går rasande fort, om bara ett par månader är det jul. Från mitten av november kan det hända att leveranstiderna blir något längre en tid, något att tänka på.

/ Karin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.