Allra först …

Under den här fliken hittar du de hundar som ingår i silverflocken. Den kommer så sakteliga att utökas med nya raser.

Alla mina smycken är tillverkade i Sterlingsilver / s925, om inte annat angivits. De är handgjorda och finns i små upplagor. Siffran i produktnamnet talar om den ungefärlig höjden på hänget.

Det tillkommer fraktkostnad på alla beställningar med 85:- inom Sverige och 145:- inom EU, för Rekommenderat brev. De prisuppgifter som förekommer på den här webbsidan avser Sverige och länder inom EU. För kunder utanför EU, välkommen att skicka ett mejl till order@silverkari.se för ytterligare information. Prisuppgifter hittar du vid respektive ras.

Finns den silverhund i lager som du vill beställa levererar jag normalt inom två veckor.  I annat fall är leveranstiden cirka tre till fyra veckor.

11 thoughts on “Allra först …

 1. Hej ☺️ har du några planer på att inkl udera xoloitzcuintle i din silver flock ☺️ så svårt att få tag på nått med den rasen 😟 Mvh sanna

  • Hej Sanna och tack för din fråga!
   Om det finns tillräckligt stor efterfrågan på en specifik ras tar jag gärna fram rassmycke. Just nu är det för liten efterfrågan men det kan ju ändra sig.
   Med vänlig hälsning, Karin, Silver Kari

  • Hej Christina,
   och tack för uppskattande ord!
   Jag har med Beauceron på min lista, fått lite frågor på rasen och har den med på min lista.
   Vill du stå med på min “önkselista” så kan du skicka ett mejl till kontakt@silverkari.se så får du ett mejl från mig när den är på gång.
   Mvh Karin

 2. Hei

  Hører at du kan lage Dansk/Svensk gårdhund hvis minst 10 er interessert. Jeg vil gjerne ha to hvis du sender til Norge. Vennlig hilsen Tove Jægerud

  • Hej Tove,
   kul! Jag sätter upp dig på min “önskelista”> och hör av mig när det kan bli ett projekt kring din ras.
   Visst skickar jag till Norge.
   Med vänlig hälsning / Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.