Så mycket mer än …

… silverhundar lämnar min verkstad, om än med anknytning till hund. Jo, det finns annat också! Tass ringarna har funnits med en tid. Helt handsmidda ringar i silver, handgraverade tassar runt hela ringen och som en extra touch svärtning för att lyfta fram tassarna. Visst, man kan också få ringen i ett blont utförande och kanske byta ut någon eller några tassar mot en gnistrande sten.

Eftersom ringarna är helt handsmidda av mig, kan jag anpassa storleken helt efter kundens önskan. Den är cirka 9 mm bred och har en slät insida.

Till en ring i storlek 17 är det lagom med 11 tassar runt om. Allt eftersom ringarna blir större så ökar antalet tassar och priset. Som en fingervisning så kostar en Tassring i storlek 17 och i sterlingsilver 3840:- och i storlek 22 blir priset 4300:-

Med möjlighet till invändigt handgraverade namn och datum för den som önskar

Som specialbeställning gör jag motsvarande ringar även i 18k guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.