Nya vindar …

… och nya samarbeten! Sedan ett par veckor har jag ett samarbete med Ikkan, guldsmed och designer i Alingsås. Delar av min kollektion kommer att finnas i butiken och för tillfället en fönsterskyltning med kollektionen Huskatten. Nu finns den lilla katten i flera versioner, olika monteringar samt små örhängen med tassar.

Välkommen att besöka Ikkan som finns på Drottninggatan 25 i Alingsås. En trivsam butik och verkstad i ett charmigt trähus!

Silverflocken med hundar och tassar lever sitt eget liv och finns, som vanligt, här på min hemsida och Etsy-shopen

2 thoughts on “Nya vindar …

  1. Hej
    Vilka underbara smycken!!
    Skulle vilja beställa ett par små silverörhängen med kattassar till min dotter. Tror du det är möjligt att jag kan få dem till 12/4?
    Vänliga hälsningar
    Irene Gustafson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.