Silverflocken växer ….

… och några nya modeller har anslutit till flocken, några är på väg.

Boxer och Basenji är två raser där jag haft grundmaterial liggandes en tid, nu är det helt enkelt dags. Om en dryg månad beräknar jag att de färdiga smyckena är klara. Vill du redan nu lägga en beställning? Välkommen med ett mejl till mig!

Hängsmycket för Kooikerhondje har fått sällskap av en mindre modell, lagom till örhängen eller ett lite mindre hängsmycke. Idag finns möjligheten att få silver- eller titankrokar till örhängena.

Riesen, kuperadStrax före jul fick jag frågan från några Riesenägare i Usa, om jag kunde ta fram ett smycke med en kuperad Riesenschnauzer. Efter lite diskuterande och en tillräckligt stor beställning så anslöt sig den varianten också till flocken.

 

 

 

 

Nu väntar ytterligare nya raser på att få komma med i silverflocken. Jag har en “önskelista” där jag samlar era intresseanmälningar. När intresset för en specifik ras är tillräckligt stor så startar jag gärna nya projekt.

Vilken ras saknar du? Välkommen att skicka mig en rad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.